Interior Designers Beckenham Place Park, Beckenham – Portfolio

Beckenham House  – Keelson Lodge

Ground floor refurbishment. The brief for this property was for us to redesign the ground floor of this property to suit the lifestyle of a young growing family. In this instance the existing ground floor layout was a U shaped open plan space which was almost “too” open and was very hard to successfully plan the space. There was also very little storage.

We added a stud wall with pocket doors to create a separate sitting room which could be closed off if desired. We also replaced existing double doors to another reception room which we made into the playroom off of the main living/dining room so that all the rooms flow.

We designed bespoke joinery for the playroom & study to include toy storage and TV wall, in the study the joinery included a new fully clad rise & fall desk. All the additional storage including the custom designed kitchen with beautiful fluted oak doors, hidden bar and workspace all ensured all aspects of family life are covered.

SHARE THIS INTERIOR DESIGN PROJECT:

Copy link
Powered by Social Snap